Livrare

LIVRARE

Preţurile afişate includ TVA, adică 5% pentru cărţi, iar pentru celelalte produse 19%. Clienţii pot comanda produse de pe www.librarie-universala.ro, cu ajutorul Coşului de Cumpărături, prin e-mail, telefon sau fax. Clientul poate anula comanda prin e-mail sau telefonic, în aceeaşi zi în care a fost efectuată, până la ora 16:00, precizând numele, numărul de telefon şi numărul comenzii.

TARIFE: Poşta română livrare la domiciliu: 18 lei/colet, iar în cazul în care aţi făcut două comenzi în aceeaşi zi, acestea se cumulează, atât în colet, cât şi pe factura de plată

TARIFE: Poşta română: 12 lei/colet, iar în cazul în care aţi făcut două comenzi în aceeaşi zi, acestea se cumulează, atât în colet, cât şi pe factura de plată

ATENŢIE: Pentru o comandă cu valoare de peste 150 lei NU SE PERCEP TAXE DE EXPEDIERE, acestea fiind GRATUITE.

Nu putem garanta îndeplinirea tuturor comenzilor conform informaţiilor de pe site. Se poate întâmpla ca unele titluri să nu fie disponibile, chiar dacă pe site apar în stoc sau cu stoc limitat.

Termenele de livrare menţionate nu depind numai de magazinul nostru online, ci şi de furnizorii şi de curierii acestuia.

PLATA se face prin sistem ramburs, la primirea coletului, sau online, cu cardul, cu menţiunea ca atunci când se face transferul de bani să ne contactaţi. În cazul unei plăţi online deja efectuate şi a unei eventuale anulări a comenzii, clientul va primi înapoi suma virată în decurs de maxim 30 de zile.

Totalitatea imaginilor şi a textelor de pe www.librarie-universala.ro sunt cu titlu de prezentare şi sunt supuse drepturilor de autor. În acest sens, produsele livrate în comandă pot fi diferite de cele prezentate online (copertă, ambalaj, culoare, aspect, accesorii, format etc.). De asemenea, editura poate modifica oricând detaliile disponibile privind produsele şi serviciile oferite. Imaginile şi descrierile produselor pot conţine erori sau pot fi diferite de realitate. www.librarie-universala.ro nu răspunde pentru astfel de situaţii, dar va încerca să le rezolve cât mai curând din momentul semnalării acestora.

PREŢURILE pot fi şi ele supuse unor modificări ulterioare comenzii (doar atunci când colaboratorii magazinului online realizează măriri sau reduceri de preţuri ce nu implică direct site-ul www.librarie-universala.ro), clientul urmând a fi informat de eventualele modificări de preţ.

Reducerile sunt stabilite în totalitate de www.librarie-universala.ro. În cazul unui cumul de produse cu reduceri diferite, fiecare carte îşi păstrează reducerea iniţială.

Datele clienţilor sunt confidenţiale, conform cu legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare. Stocăm informaţiile dvs. (numele, adresa de e-mail, telefon, CNP, date ale firmelor dvs., comenzile efectuate etc.) pentru a asigura servicii cât mai bune, dar nu sunteţi obligaţi să le furnizaţi, cu excepţia celor necesare livrării. Este important ca livrarea produselor comandate să fie cât mai promptă, documentele emise să fie corecte (facturile, chitanţele, avizele de expediţie).