Products

Filtreaza dupa

Carti noi

21,00 RON
30,00 RON -30%

A venit cu adevarat vremea sa ne inhamam cu totii, adevarat si inteligent, cu multa hotarare, raspundere si dragoste pentru ce vrem sa facem, cu toata constiinta unei raspunderi complete, fata de increderea totala acordata noua de Creator... Merita pe deplin... Daca dorim sa lasam copiilor nostri - pe care ii consideram viitorul nostru - un viitor real si minunat...

22,00 RON
In Stock

Pentru ce postim
Postul nu este inlocuirea mancarii de dulce (de frupt) cu mancarea de post, ci este lipsirea cu totul de mancare si bautura, pe timp mai lung sau mai scurt.
Postind, in felul aratat, ne departam mai cu deadinsul de cele lumesti, pentru a starui mai usor si mai prelung in cele duhovnicesti.
Posteau si atunci cand tara le era izbira de vreo nenorocire. Posteau cand intreprin-deau ceva. Posteau pentru ca Dumnezeu sa le vina in ajutor cu harul Sau.
In Legea Noua: Domnul si Mantuitorul nostru lisus Hristos a postit (Matei IV, 2). Ne-a descoperit invatatura ca, cel ce posteste, spre cinstirea Lui Dumnezeu, are rasplata de la el (Matei VI, 18) si ca lucruri mari se fac numai cu post si cu rugaciune. (Matei XVII, 21).