Mobil - Desktop
Filtrare dupa Ani
Intre si ani

Filtrare dupa Stare
Impecabila
Foarte buna
Buna
Putin uzata
Uzata
Noua

Filtrare dupa Pret
Intre si LEI

       
Newsletter

Parapsihologie

Carti de parapsihologie - pseudostiinta care studiaza fenomenele ce nu sunt percepute de oameni prin simturile uzuale, lla preturi accesibile in librarie si anticariat.

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
-20%
Urutaki. Revelatii din lumile subtile
Autor: Francis Prade
Titlu: Urutaki. Revelatii din lumile subtile
Editura: Kamala
Anul: 2007
Colectia: Parapsihologie
Numar pagini: 274
Conditie: Noua
Observatii: Francis Prade descrie ceea ce vede din perspectiva celui nelimitat de cele cinci simturi. Astfel, cel ce are clarviziune vede ca lumea in care traim este infinit mai frumoasa, mai complexa, mai plina de viata. Este mai clara, mai plina de stralucire si mai transparenta fata de lumina.Ceea ce noi traim aici, in lumea fizica, este tesut prin nebanuite raze din lumile subtile. De acolo, spre noi, coboara influxurile divine ce ne construiesc viata. Si daca noi vedem ca norii sunt albi, nu inseamna ca nu sunt vii, si daca credem ca arborii nu ne vorbesc, inseamna doar ca nu putem sa-i auzim. Inseamna - in semne sa citim...Sunt convinsa ca aceasta carte va raspunde multor intrebari pe care si le pun cei ce simt mai mult natura. Pentru cei ce au perceptii din lumile paralele, de asemenea va fi un ajutor. Chiar prin simpla confirmare a unor viziuni.Am constatat ca ceea ce a scris Francis Prade are, pe langa bogatia informatiilor, o importanta aparte. Aceasta ii vine din impregnarea evidenta a scrierii sale cu mesaje din lumile inalte. Veti vedea ca fiecare gasiti aici ceva care sa fie ca si cum ar fi fost scris exact pentru voi, ceea ce arata ca aceasta carte permite legatura cu planurile superioare ale manifestarii. Doar atunci exista atat de multe corelatii, sincronicitati, inspiratii. In partea finala sunt citeva revelatii legate de meridianele energetice care l-au ajutat foarte mult pe autor in practica sa de vindecator.Cartea se termina cu o minunata metafora si o profunda chemare. Toti putem reusi sa traim fericiti si neintinati. Toti avem cerurile deschise in fata sufletelor. Traiti cu tot ce aveti mai frumos in voi si ceea ce Francis Prade va povesteste va fi inceputul sau continuarea legaturii voastre cu Divinul.Nu inchideti cartea pana nu ati simtit fiorul ei... Exista cu adevarat splendoare si iubire in lumea pe care o traim.
Dimensiuni: 200 x 130 x 15 mm
Greutate: 0.20 kg
22,00LEI 17,60LEI
-%
Puteri stranii dezlantuite
Autor: Charles Fort
Titlu: Puteri stranii dezlantuite
Editura: Lux Sublima
Anul: 2009
Numar pagini: 288
Conditie: Noua
Dimensiuni: 200 x 130 mm
Greutate: 0.20 kg
17,00LEI
-%
Viata dupa viata
Autor: Raymond A. Moody
Titlu: Viata dupa viata
Editura: Adevar Divin
Anul: 2012
Numar pagini: 204
Conditie: Noua
Observatii: Ce se ascunde dincolo de moarte?
Dimensiuni: 200 x 130 mm
Greutate: 0.20 kg
20,00LEI
-%
Minti interconectate
Autor: Dean Radin
Titlu: Minti interconectate
Editura: Daksha
Anul: 2008
Colectia: Stiinta
Numar pagini: 400
Conditie: Noua
Observatii: Cum ne explicam ca adeseori putem simti ce se petrece cu persoanele iubite aflate la mii de kilometri distanta? Cum se face ca uneori stim cine suna, inainte de a raspunde la telefon? Oare intuitia contine informatii despre evenimentele viitoare? Putem avea perceptii fara sa ne folosim de simturile obisnuite? Multi oameni cred ca astfel de „fenomene psihice”reprezinta talente rare sau daruri divine. Altii nici nu cred ca ele exista. Dar cele mai noi cercetari stiintifice demonstreaza ca aceste fenomene sunt reale si foarte raspandite si reprezinta o consecinta inevitabila a realitatii interconectate in care traim. Albert Einstein numea aceasta interconectare „actiune uimitoare la distanta”– modul in care doua obiecte raman conectate in spatiu si timp, fara ca ele sa comunice intr-un mod conventional, mult timp dupa ce a avut loc interactiunea initiala. Oare starea de interconectivitate a mintii poate explica existenta capacitatilor psihice? Dean Radin, om de stiinta la Institute of Noetic Sciences, este de parere ca aceasta ar putea fi o explicatie. In cartea de fata, Dean Radin ne arata ca fenomenele psihice precum telepatia, clarvederea si telekinezia sunt reale, informatiile fiind bazate pe dovezi stiintifice obtinute in urma a mii de teste de laborator. Radin trece in revista originile acestor cercetari si exploreaza printre alte subiecte premonitiile colective ale momentului 11 septembrie 2001. El reveleaza realitatea fizica din spatele experientelor noastre de telepatie si spulbera miturile sceptice ce le inconjoara. Cartea Minti interconectate pune in scena o noua etapa, cea a intelegerii rationale si stiintifice a experientelor psihice.
Dimensiuni: 200 x 130 mm
Greutate: 0.20 kg
34,00LEI
-%
O viziune pentru 2012
Autor: John L. Petersen
Titlu: O viziune pentru 2012
Editura: Daksha
Anul: 2010
Colectia: Anul 2012
Numar pagini: 156
Conditie: Noua
Observatii: Preoți, shamani și sfinți au vorbit de sute de ani despre această perioadă, iar multi savanți au examinat tiparele recurente ale istoriei și au anticipat transformări majore. În acest tratat inspirat, Petersen explică modul în care lumea și liderii acesteia trebuie să se pregatească pentru atacul violent al crizelor potențiale, precum schimbările climaterice rapide, criza din sistemul financiar global, pandemiile, sau un nou nivel de sofisticare a tehnicilor și tehnologiilor controlate de teroriști. Totodata, Petersen subliniază reușitele extraordinare în ceea ce privește dezvoltarea abilităților științifice, îmbunătățirea actului de cunoaștere și transformarea la nivel de mentalitate care demonstrează capacitatea noastră de a evolua. Provocatoare, dar optimistă, O viziune pentru 2012 schitează o abordare realistă a provocărilor uriașe – dar și a oportunităților – care deja se întrevăd. John L. Petersen este fondator al Arlington Institute, organizație non-profit orientată spre dezvoltarea societății, și editorul newsletterului electronic FUTUREdition. Petersen a mai publicat Out of the Blue: How to Anticipate Wild Cards și Big Future Surprises.
Dimensiuni: 180 x 102 mm
Greutate: 0.20 kg
25,00LEI
-20%
Doctrina lui Freud
Autor: Dr. I. I. Popescu
Titlu: Doctrina lui Freud
Editura: Semne - Artemis
Anul: 2007
Numar pagini: 208
Conditie: Noua
Dimensiuni: 232 x 152 x 16 mm
Greutate: 0.40 kg
32,60LEI 26,08LEI
-%
Parapsihologia si misterele lumii actuale
Autor: Cristian Negureanu
Titlu: Parapsihologia si misterele lumii actuale
Editura: Datina & Universul
Numar pagini: 318
Conditie: Foarte buna
Dimensiuni: 200 x 130 x 15 mm
Greutate: 0.20 kg
10,00LEI
-%
Fenome parapsihologice
Autor: Ioan Mamulas
Titlu: Fenome parapsihologice
Editura: Teora
Anul: 1993
Numar pagini: 173
Conditie: Foarte buna
Dimensiuni: 205 x 145 x 10 mm
Greutate: 0.20 kg
10,00LEI
Comanda rapid
0749 560 937