Mobil - Desktop
Filtrare dupa Ani
Intre si ani

Filtrare dupa Stare
Impecabila
Foarte buna
Buna
Putin uzata
Uzata
Noua

Filtrare dupa Pret
Intre si LEI

       
Newsletter

Carti editura Kamala

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
-%
Nu te-ai nascut niciodata
Autor: John Wheeler
Titlu: Nu te-ai nascut niciodata
Editura: Kamala
Anul: 2008
Numar pagini: 216
Conditie: Noua
Observatii: "Mesajul principal al traditiilor non-dualiste se rezuma la urmatoarea fraza. Pentru a descoperi ceea ce este real si pentru a afla solutia suferintei, a cautarilor si a indoielilor, trebuie sa obtinem o intelegere clara a propriei noastre naturi. Pe scurt, scopul efortului spiritual este "autocunoasterea".Prin definitie, ceea ce suntem se afla deja aici. Prin urmare, sinele care trebuie cunoscut prin autocunoastere se afla prezent deja in experienta noastra imediata. Propria noastra fiinta nu este ceva indepartat sau separat de ceea ce noi suntem. Este ceea ce noi suntem. Prin autocunoastere nu obtinem ceva nou, dar ne clarificam ceea ce este prezent deja, desi poate nu este inca foarte clar cunoscut si pe deplin apreciat. Nu asteptam o experienta viitoare pentru a obtine ceva ce noi nu avem inca. Nici nu asteptam sa obtinem o stare speciala de "iluminare", "trezire" sau orice altceva de acest fel. Scopul este simplu, trebuie sa ne clarificam propria natura deja prezenta. Ceea ce nu suntem
Dimensiuni: 200 x 130 mm
Greutate: 0.20 kg
22,00LEI
-%
Ramasi in iubire chemati de Dumnezeu
Autor: Simona Trandafir
Titlu: Ramasi in iubire chemati de Dumnezeu
Editura: Kamala
Anul: 2003
Numar pagini: 352
Conditie: Noua
Dimensiuni: 200 x 130 mm
Greutate: 0.20 kg
16,00LEI
-%
Stapanul constiintei - cunoasterea de sine in traditia Huna
Autor: Serge Kahili King
Titlu: Stapanul constiintei - cunoasterea de sine in traditia Huna
Editura: Kamala
Anul: 2007
Numar pagini: 192
Conditie: Noua
Observatii: In timpurile noastre are loc o schimbare culturala constanta si universala, ca o deschidere catre o intelegere mai deplina a potentialului nostru ascuns.Si aici vine Huna
Dimensiuni: 200 x 130 mm
Greutate: 0.20 kg
20,00LEI
-20%
Invataturi spirituale despre Tao
Autor: Mark Forstater
Titlu: Invataturi spirituale despre Tao
Editura: Kamala
Anul: 2007
Colectia: Ghid spiritual
Numar pagini: 249
Conditie: Noua
Observatii: Orice filozofie chineza isi propune sa unifice Cerul, Pamantul si umanitatea, adica aspectele sublime si cele lumesti, cele materiale si cele spirituale. Dintotdeauna, chinezii au aspirat sa integreze in mod armonios omul si natura, pornind de la premisa ca nu este vorba de doua entitati separate, ci de o singura realitate. Chinezii din Antichitate aveau o viziune holistica asupra vietii, chiar ecologica am putea spune, potrivit careia existenta noastra pe pamant nu poate capata semnificatie decat daca traim in armonie cu soarele, luna si stelele, cu vantul si cu ploaia, precum si cu toate celelalte procese ale naturii. Singuri, nu insemnam nimic. Filozofii chinezi au inteles faptul ca orice forma de viata depinde de celelalte forme de viata, iar separarea lucrurilor nu poate fi facuta decat din punct de vedere intelectual. In realitatea cotidiana, nimic nu poate fi separat de restul.
Dimensiuni: 200 x 130 x 15 mm
Greutate: 0.20 kg
23,00LEI 18,40LEI
-20%
Daruri pentru viata
Autor: Simona Trandafir
Titlu: Daruri pentru viata
Editura: Kamala
Anul: 2007
Colectia: Ghid spiritual
Numar pagini: 181
Conditie: Noua
Observatii: Triumful frumuse
Dimensiuni: 200 x 130 x 13 mm
Greutate: 0.20 kg
16,00LEI 12,80LEI
-20%
Urutaki. Revelatii din lumile subtile
Autor: Francis Prade
Titlu: Urutaki. Revelatii din lumile subtile
Editura: Kamala
Anul: 2007
Colectia: Parapsihologie
Numar pagini: 274
Conditie: Noua
Observatii: Francis Prade descrie ceea ce vede din perspectiva celui nelimitat de cele cinci simturi. Astfel, cel ce are clarviziune vede ca lumea in care traim este infinit mai frumoasa, mai complexa, mai plina de viata. Este mai clara, mai plina de stralucire si mai transparenta fata de lumina.Ceea ce noi traim aici, in lumea fizica, este tesut prin nebanuite raze din lumile subtile. De acolo, spre noi, coboara influxurile divine ce ne construiesc viata. Si daca noi vedem ca norii sunt albi, nu inseamna ca nu sunt vii, si daca credem ca arborii nu ne vorbesc, inseamna doar ca nu putem sa-i auzim. Inseamna - in semne sa citim...Sunt convinsa ca aceasta carte va raspunde multor intrebari pe care si le pun cei ce simt mai mult natura. Pentru cei ce au perceptii din lumile paralele, de asemenea va fi un ajutor. Chiar prin simpla confirmare a unor viziuni.Am constatat ca ceea ce a scris Francis Prade are, pe langa bogatia informatiilor, o importanta aparte. Aceasta ii vine din impregnarea evidenta a scrierii sale cu mesaje din lumile inalte. Veti vedea ca fiecare gasiti aici ceva care sa fie ca si cum ar fi fost scris exact pentru voi, ceea ce arata ca aceasta carte permite legatura cu planurile superioare ale manifestarii. Doar atunci exista atat de multe corelatii, sincronicitati, inspiratii. In partea finala sunt citeva revelatii legate de meridianele energetice care l-au ajutat foarte mult pe autor in practica sa de vindecator.Cartea se termina cu o minunata metafora si o profunda chemare. Toti putem reusi sa traim fericiti si neintinati. Toti avem cerurile deschise in fata sufletelor. Traiti cu tot ce aveti mai frumos in voi si ceea ce Francis Prade va povesteste va fi inceputul sau continuarea legaturii voastre cu Divinul.Nu inchideti cartea pana nu ati simtit fiorul ei... Exista cu adevarat splendoare si iubire in lumea pe care o traim.
Dimensiuni: 200 x 130 x 15 mm
Greutate: 0.20 kg
22,00LEI 17,60LEI
-20%
Uniunea mistica
Autor: Louis Meldman
Titlu: Uniunea mistica
Editura: Kamala
Anul: 2008
Colectia: Sexualitate sacra
Numar pagini: 178
Conditie: Noua
Observatii: Teologia populara si medicina moderna nu ofera o intelegere reala, superioara asupra sexualitatii. Acesta este unul din principalele motive care explica nenumaratele controverse interne ale societatii in care traim, legate de sexualitate: pornografia, agresarea sexuala, molestarea copiilor, abuzurile intre soti, violul, avortul, contraceptia, educatia sexuala, SIDA si alte boli cu transmisie sexuala, homosexualitatea, activitatea sexuala extramaritala si cea premaritala, sau maternitatea la varste fragede.
Dimensiuni: 200 x 130 x 18 mm
Greutate: 0.20 kg
20,00LEI 16,00LEI
-20%
Iubeste si fii fericit !
Autor: Arnaud Desjardins
Titlu: Iubeste si fii fericit !
Editura: Kamala
Anul: 2008
Colectia: Ghid spiritual
Numar pagini: 243
Conditie: Noua
Observatii: Lucrarile lui Arnaud Desjardins ne arat cum, mai presus de moda actuala a sectelor si acelor numiti guru, intelepciunea traditionala, care vine din toate timpurile si din toate locurile, ne poate transforma viata. Aceasta intelepciune lumineaza si relatia dintre barbat si femeie, care adeseori poate fi dureroasa. Nenumarate frustrari se nasc din esecuri amoroase si sexuale. Uniunea dintre un barbat si o femeie ar putea fi o permanenta sarbatoare a noutatii si a minunarii, dar aceasta cere o inima de copil unita cu maturitatea unui adult capabil sa inteleaga, sa actioneze, sa daruiasca si sa primeasca. Simplitatea unei vieti amoroase reusite este cea care, mai mult decat orice alta reusita, face ca viata sa fie intr-adevar fericita. Fie ca aceasta carte sa ii ajute pe cei care nu au renuntat la cautare!
Dimensiuni: 200 x 130 x 17 mm
Greutate: 0.20 kg
23,00LEI 18,40LEI
Comanda rapid